Manizha

Начало мероприятия: 16.06.2017 20:00

Место: Bel Etage

Адрес: Киев, Шота Руставелі, 16 а

Цена билетов: от 500.00 до 1600.00 грн.

Перший у світі Instagram-альбом – її рук справа. І саме її «Люстра» 21 день «зависала» на першому місці в iTunes. Зустрічайте: чарівна й багатогранна Manizha – 16 червня з великим сольним концертом у столичному Bel etage! 

Маніжа презентує в Києві свій новий альбом Manuscript. До речі, саме ця платівка протрималася в десятці найактуальніших релізів кілька тижнів. Тож, чекайте на свої улюблені Don’t Tell Me, I Miss Him, New Love та інші круті роботи самобутньої співачки. Адже їх сьогодні в репертуарі стрункої харизматичної брюнетки – досхочу. І ось як анонсувала свій майбутній виступ у Києві сама співачка: «Ми будемо танцювати, співати, кохати й плакати!» Це надихає, чи не так? До появи в музичному просторі артистки Manizha меломани насолоджувалися творчістю тендітної виконавиці із псевдонімом Ру.Кола. Кожен пам’ятає її простий, але дуже чіпкий хіт «Пренебрегаю».
І тепер чарівна співачка має безліч шанувальників, чотири яскравих альбоми, ефектні кліпи. Маніжа бере участь в численних музичних конкурсах та фестивалях. Для співачки не існує будь-яких рамок або стандартів у музиці. Саме тому кожна її пісня – це поєднання найрізноманітніших стилів та напрямів. Одною з головних «фішок» дівчини є авторські кавер-версії відомих пісень, котрими Маніжа залюбки ділиться з нами в своєму Instagram.
 
Manizha виступала на розігріві в Лани дель Рей у Санкт-Петербурзі, співала в гурті Krip de shin, записувалася з Assai. Побачимося влітку!