A Capella Fest

Начало мероприятия: 01.06.2017 20:00

Место: CARIBBEAN club

Адрес: Киев, ул. Коминтерна, 4

Цена билетов: от 100.00 до 300.00 грн.

Жодного дня без музики! Зустрічаймо літо в дружній та теплій атмосфері! Не пропустіть: 1 червня в затишному Caribbean Club відбудеться церемонія вручення щорічної Всеукраїнської музичної премії A Capella Fest.
Незвичайний акапельний батл відбудеться у Києві вже вчетверте. І ви знов станете свідками неймовірно видовищної та безмежно музичної події. За звання кращих в цьому жанрі змагатимуться відомі колективи: Accord (Тернопіль), Esthetic Voice (Київ), United People (Київ). Усі учасники – талановиті й гідні звання переможців.
 
Тим цікавішим буде змагання! А головне те, що на озброєнні учасників буде лише голос. Розкрийте для себе усі його неймовірні можливості. Поспішайте оформлювати квитки! 
Дуже сподіваємося на приємні сюрпризи від організаторів фестивалю. Наприклад, минулого року гала-концерт закривали майстри акапельного співу в Україні – легендарний колектив «Піккардійська терція». Тоді лідерами фестивалю стали United People. І тепер на нас знов чекає унікальна подія, коли зал постійно вибухатиме мелодійними комбінаціями репу й бітбоксу, ніжного жіночого вокалу й низьких чоловічих тембрів.
 
Ніхто не втримається на місці, готуйтесь дарувати хвилю аплодисментів кожному учаснику! До складу журі фестивалю увійдуть видатні представники шоу-бізнесу, керівники кращих акапельних колективів країни та діячи культури. Приєднуйтеся до A Capella Fest, додайте родзинку до свого повсякденного буття!