Вартові Мрій

Начало мероприятия: 23.12.2017 19:00

Место: Экспоцентр Украины (ВДНХ)

Адрес: Киев, пр-т Академика Глушкова, 1

Цена билетов: от 190.00 до 2499.00 грн.

З 16 грудня в концерт-холі ВДНГ вже традиційно буде йти різдвяне 3D-шоу для всієї родини «Вартові Мрій» від телеканалу СТБ і компанії StarLight Entertainment.
Подбай заздалегідь про зустріч твоєї дитини зі справжнім Дідом Морозом!

Найталановитіші танцюристи, акробати, гімнасти - фіналісти популярних телевізійних талант-шоу знову зберуться на одній сцені. А сучасні 3D-технології дозволять кожному глядачеві з головою зануритися в чари доброї різдвяної казки.
Головним хореографом-постановником шоу в цьому році став Євген Кот - суперфіналіст шоу «Танці з зірками». Євген також виконає на сцені роль головного лиходія - Дракона. Ідея «вартового Мрій» належить режисерові Костянтину Томільченко і директору творчого об'єднання СТБ Талі Оніщук.
«Це найкращий танцювальний спектакль з елементами 3D, який був поставлений в Україні, - впевнений Євген Кот. - Я чув дуже багато захоплених відгуків зірок, які відвідали «Вартові Мрій» та людей, які подивилися наше шоу після того, як побували на різдвяних шоу за кордоном. Більш того, деякі наші іноземні колеги не можуть повірити в те, що шоу зроблено в Україні! А це насправді так: ми самі придумали цю казку і її героїв, самі її поставили, розробили декорації і спецефекти».
В основі сюжету лежить історія бездомного хлопчика Макса, який напередодні Різдва зустрічає чарівного Кота - Зберігача Мрії. Разом вони везуть чарівну зірку, долаючи безліч труднощів, адже її хоче викрасти злий Дракон. По дорозі вони зустрічають добрих фей і могутніх рогатігров, які допомагають їм зберегти зірку від лиходія.
Саундтрек до позаефірного проекту СТБ написав Дмитро Шуров, музикант і соліст Pianoboy. Цього року головну роль будуть виконувати відразу два юних артиста: 11-річний Микита Малаков (Танцюють всі! -9) і 12-річний Влад Святий (фіналіст «Україна має талант. Діти-2»). Юні артисти по черзі будуть втілювати на сцені образ головного героя Макса.
Різдвяне 3D-шоу «Вартові мрій» буде йти з 16 грудня по 14 січня в концерт-холі ВДНГ (пр-т. Академіка Глушкова, 1).