Суд над відьмою

Начало мероприятия: 27.04.2018 19:00

Место: Октябрьский дворец

Адрес: Киев, ул. Институтская, 1

Цена билетов: от 550.00 до 3850.00 грн.

Вперше в Україні вже в квітні 2018 року для поціновувачів італійської драматургії буде презентовано виставу «Суд над Відьмою», головні ролі якої виконуватимуть легендарні та неповторні Орнелла Муті та Мікеле Плачідо.
Вистава написана з реальної та неймовірної історії першої жінки, що була засуджена за відьомство. В містечку Тодді 500 років тому, на головній площі, серед стародавніх палаців Сігнорії, в соборі Дуомо, й відбулась перша кара відьми.Трибунал, очолюваний інквізитором (Мікеле Плачідо) звинуватив, а потім й засудив на спалення на вогнещі Франческу Маттеуча (Орнелла Муті).
На сцені розгортаються правдиві події тих часів, коли будь-яке намагання жінки «підняти голову», проявити свою волю, призводили до переслідувань та кривавих наслідків. Втілити історію жіночої незалежності взявся талановитий режисер Енріко Марія Ламанна.
«Це справжній гімн жінки», - стверджує Орнелла Муті, для якої навмисно був створений образ жінки, що піддавалась гонінню та несправедливим покаранням, не зважаючи на тендітність та звинувачення за кохання.
«хто не любить – той ненавидить закоханих»
Вистава мовою оригiналу з синхронним двоголосим перекладом.