Группа «resonance»: red tour

Начало мероприятия: 15.06.2019 20:00

Место: Морвокзал

Адрес: Одесса, ул. Приморская, 6

Цена билетов: от 190.00 до 350.00 грн.

14 і 15 червня о 20.00 в Літньому театрі «Морвокзал» відбудеться дводенний концерт-фестиваль симфонічного рок-гурту «Résonance».
 
14 червня Black Тур - перший день фестивального марафону і на ньому будуть звучати найкращі рок-хіти декількох поколінь.
 
15 червня Red Тур - другий день фестивального концерту, на якому «Resonance» представлять власну версію світових рок-хітів від легендарних Queen і The Beatles.
 
«Résonance» - професіонали з консерваторською освітою. Репертуар оркестру настільки різноманітний, що може задовільнити будь-якого слухача в не залежності від віку і жанрових переваг. Музиканти не просто виконують світові хіти, їм вдалося побачити рок-н-рол під новим кутом і надати шедеврам вишуканої музики нове огранювання.
 
Рок в симфонічному виконанні віртуозів «Résonance» - безпрецедентна подія в Літньому театрі «Морвокзал».
 
Симфонічний оркестр «Résonance» - синтез класики і рок-н-ролу. Легкий шум хвиль і чарівне виконання оркестром «Résonance» Back in Black "від AC / DC, Led Zeppelin -" Stairway to Heaven" Smells Like Teen Spirit ""Нірвани " і багато інших шедеврів світових рок-зірок. Незвичайне і притаманне виключно «Résonance» аранжування і відсутність слів дозволяє слухачеві зануритись в виняткову легкість буття.
 
Також під час фестивалю на гостей чекають прекрасний фудкорт, стилізовані фотозони, комфортні куточки відпочинку і насолодження літнім легким Одеським бризом.